Firesafen uusi liiketoimintajohtaja Riku Aho: Pidetään huolta rakennuksistamme ja ihmisistä.

Firesafe Finland vahvistaa joukkojaan ja laajentaa palvelutarjontaa myös Suomessa. Yhtiön uutena liiketoimintajohtajana on aloittanut Riku Aho, jonka vastuulla on rakenteellisen paloturvallisuuden liiketoiminnan rakentaminen ja johtaminen. 

Turvallisuusajattelu selkärangassa ja sydämessä halu tuottaa hyvää

Riku Aho siirtyi tehtävään Suomen suurimman lyhytkoulutuksien järjestäjän Alertum Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä, jonka hän jätti elokuun lopussa. "Edellisessä työssäni, kuten myös koko työurani ajan, olen ollut aina jollakin tavoin tekemisissä turvallisuuden ja rakennusalan kanssa. Turvallisuusajattelu lienee selkärangassa, sydämessä on kuitenkin halu tuottaa hyvää toisille ihmisille", kiteyttää Aho. "Firesafelle siirtyminen tuntui lämpimältä kotiinpaluulta, olen työskennellyt yhtiön palveluksessa Norjan vuosieni aikana ja tunnen organisaation erittäin hyvin. Keskustelut sujuivatkin mutkattomasti ja uskon, että kummallakin osapuolella on erittäin vahva tunne palasten loksahtamisesta kohdilleen sopimuksen myötä", kertoo Aho.

Jokaisella on oltava turvallinen työ- ja asuinympäristö

"Firesafella on hieno kasvutarina, jota haluan olla vahvistamassa. Tulemme laajentamaan toimintaamme rakenteellisen paloturvallisuuden osa-alueelle, erityisesti käytössä olevien rakennuksien paloturvallisuuden parantamiseksi. Olen hieman huolestunut vanhemman rakennuskannan paloturvallisuudesta, uusi asetus rakennusten paloturvallisuudesta on erittäin hyvä ja toimiva, mutta paloturvallisuutta pitää ylläpitää jatkuvasti myös rakentamisen jälkeen. Haluamme tehdä oman osamme paremman paloturvallisuuden saavuttamiseksi yhteiskunnassa. Jokaisella ihmisellä on oltava turvallinen työ- ja asuinympäristö, edelleen vahingot ja menetykset tulipaloissa ovat aivan liian korkealla tasolla hyvinvointimme tasoon nähden", miettii Aho.

Riku on kokenut johtaja ja hänellä on mittava sekä monipuolinen kokemus turvallisuusalalta. Riku on aiemmin työskennellyt myös Firesafen Norjan organisaatiossa rakenteellisen paloturvallisuuden puolella. Olen iloinen voidessani toivottaa Rikun takaisin Firesafen organisaatioon, tällä kertaa Suomeen. Rikulla tulee olemaan merkittävä rooli Firesafe Finlandin kasvustrategian toteuttamisessa.

Lauri Laine
Toimitusjohtaja 
Firesafe Finland Oy
 

Lisätietoa: Rakenteellinen paloturvallisuus

Firesafe on Pohjoismainen markkinajohtaja rakenteellisen paloturvallisuuden alalla. Tuotamme tarkastus-, huolto-, asiantuntija- ja suunnittelupalveluita sekä urakointia. Liiketoimintamme käsittää paloteknisten tuotteiden tuotekehitystä, omaa tuotantoa sekä tuonti- ja vientikauppaa. Olemme tehneet merkittäviä hankkeita offshore ja laivanrakennus aloille sekä liikenteen turvallisuustekniikkaan. Yhtiö on alkuperältään norjalainen, toimimme omien yhtiöittemme kautta Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Firesafella on lähes 700 työntekijää, jotka työskentelevät noin 30 toimipisteessä ympäri Pohjolaa.

Arvojemme ohjaamana / ammattimaisuus-osaaminen-innostus / teemme työtä paloturvallisemman yhteiskunnan puolesta.