Firesafe Academy käynnistyy

Firesafe Finland on käynnistänyt koulutuspalvelut. Firesafe Academyn palveluihin kuuluvat mm. alkusammutus- ja tulityökorttikoulutus sekä erilaiset poistumisharjoitukset asiakkaan omissa tiloissa.

Asiakkaalle voidaan myös räätälöidä koulutus tarpeiden mukaan, josta hyvänä esimerkkinä on 9.11.2021 kauppakeskuksessa järjestetty koulutuspäivä, jossa paloturvallisuuden lisäksi liikkeiden henkilökunta perehdytettiin hätäensiapuun.

Firesafe Academyn pääkouluttajana toimiva Tapio Järvisellä on vahva tausta turvallisuuden eri osa-alueista ja tämä mahdollistaa erilaisten koulutuskokonaisuuksien kokoamisen. ”Alkusammutuskoulutuksen ja hätäensiavun yhdistäminen samaan koulutuspakettiin on selkeä kokonaisuus, jolla varmistetaan ,että työpaikalla ollaan valmiina kohtaamaan yleisimmät henkilöturvallisuuteen liittyvät vaarat” sanoo Tapio Järvinen. ”Räätälöidyssä koulutuksessa voidaan keskittyä vielä tarkemmin niihin uhkiin, jotka esiintyvät asiakkaan omassa toimintaympäristössä”.

Koulutusten lisäksi syyskuussa turvallisuusasiantuntijan tehtävässä aloittanut Tapio vastaa myös pelastussuunnitelmien laadinnasta ja jalkauttamisesta asiakkaalle. Pelastussuunnitelma on kaiken pelastustoiminnan perusta ja tukee myös omalta osaltaan turvallisuuskoulutusten järjestämistä. Tapio vastaa Firesafe Finlandilla myös aerosolisammutuslaitteistojen myynnistä ja toimii valtakunnallisen hotelliasiakkuuden avainasiakaspäällikkönä.

”On erittäin tärkeää, että henkilö- ja paloturvallisuuteen liittyvää koulutusta antavat henkilöt ovat oikeasti alan ammattilaisia ja ymmärtävät kiinteistöjen paloturvallisuuteen liittyvien laitteiden ja järjestelmien sielunelämää”, kertoo liiketoimintajohtaja Ilari Grönholm. ”Firesafe Finlandilta löytyy asiantuntijat niin tuotemyynnistä kuin vaativasta rakenteellisen paloturvallisuuden suunnittelusta. Tämä mahdollistaa sen, että saamme talon sisällä oppia toisiltamme ja löydämme asiakkaallemme parhaimman mahdollisen ratkaisun ongelmiin”, Ilari muistuttaa.

Milloin olet viimeksi saanut henkilö- ja paloturvallisuuteen liittyvää koulutusta? Jos sille on tarvetta niin voit olla yhteydessä turvallisuusasiantuntija Tapio Järviseen puh. 041 730 6754, tapio.jarvinen@firesafe.fi