Haemme putki-/paloturva-asentajaa Uudenmaan alueelle

staff_with_fire_hose_reel
Pikapalopostin tarkastus ja huolto

Firesafe Finlandin toiminta kasvaa ja kehittyy! Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä huolehtimaan asiakkaidemme henkilö- ja paloturvallisuusjärjestelmistä ja laitteista.

Oletko uusi putki-/paloturva-asentajamme?

Työpäiväsi koostuvat erilaisten henkilö- ja paloturvallisuusjärjestelmien ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Pääset hyödyntämään putkiasentajan koulutusta työssäsi, mutta olet valmis oppimaan myös muita paloturvallisuuteen liittyviä tehtäviä työsi ohessa. Firesafe Finlandin paloturva-asentajien toimenkuva koostuu esimerkiksi alkusammutuskaluston ja savunpoistojärjestelmien tarkastus- ja huoltotehtävistä. Tämän lisäksi tehtäväkenttääsi saattavat kuulua myös väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet.

Tehtävä edellyttää LVI-alan perustutkintoa ja työkokemusta putkiasentajan tehtävistä. Asiakaslähtöisyys, huolellisuus ja ylpeys oman työn jäljestä ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Työn edellytyksenä on B-ajokortti.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, mutta liikut itsenäisesti autolla asiakaskohteissamme. Tarvittaessa sinulla on myös mahdollisuus työmatkoihin muualle Suomeen.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Tärkeää on, että kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin työparin kanssa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen päivätyön kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Ympärillesi saat ammattitaitoisen ja hyvähenkisen tiimin.

Työtehtävään liittyvät tiedustelut, vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n voit lähettää huoltopäällikkö Janne Rosenströmille sähköpostiin janne.rosenstrom@firesafe.fi , puh 0400 303 649