Laajennamme palveluitamme

mg_7594

Ora Meckelburg johtamaan paloturvallisuuden asiantuntijapalvelut liiketoiminta-aluetta

Ora on työskennellyt paloturvallisuuden eturintamassa lähes 25 vuoden ajan. Viranomaistehtävien, urakoinnin ja suunnittelun kautta on syntynyt kokonaisvaltainen tietämys paloturvallisuuden kentästä ja erityisesti asiakkaiden tarpeista.

Koko toimintakentän tuntemus tuo vahvaa asiantuntijatukea asiakkaiden käyttöön sekä oman toiminnan kehittämiseen

”Siirtyminen paloteknisen suunnittelun parista Firesafe Finland Oy:n palvelukseen tuntuu paluulta juurille. Pääosan työurastani olen ollut ratkomassa ongelmia ns. hihat käärittynä, niin rakennushankkeissa kuin vanhoissa kiinteistöissäkin. Edelleen koen saavani suurta tyydytystä siitä, että saan osaamisellani annettua asiakkaille ja yhteistyökumppaneille lisäarvoa heidän paloturvallisuusongelmien ratkaisemisen kautta. Yksittäisen kansalaisen henkilökohtainen ongelma, vaikkapa autotallin palo-osastoinnista on minulle yhtä merkityksellinen kuin suuren sairaalahankkeen palotekninen konsultointi. Idealistinen tavoitteeni on kiinteistöjen elinkaaren mittaisen paloturvallisuuden varmentaminen käytännön realiteetit huomioiden. Kokemukseni turvin ja tutun konsernin taustatuella pystyn entistä paremmin tavoittelemaan päämäärääni. Paloturvallisuuden pohja luodaan suunnittelupöydillä, pyritään saattamaan toteen rakennushankkeiden aikana ja lopulta hyödyntämään ylläpidossa. Edellä mainittua jatkumoa pyrin työssäni toteuttamaan”, sanoo Ora Meckelburg.

Paloturvallisuuden asiantuntijapalvelut vahvistavat ja tukevat toimintaamme

Oran tulon myötä laajennamme liiketoimintaamme uudelle alueelle asiantuntijapalveluiden pariin. Uuden liiketoiminta-alueen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaille laajan kattauksen asiantuntijapalveluita jo rakennusten suunnitteluvaiheessa. Oralla on mittava lähes 25 vuoden kokemus paloturvallisuuden monipuolisista tehtävistä mm. projektien johtamisesta, tuotekehityksestä, viranomaisyhteistyöstä, myynnistä ja markkinoinnista. Oran laaja kokemus erityisesti rakenteellisen paloturvallisuuden parissa luo meidän nykyisille ja uusille asiakkaille suurta lisäarvoa. Olen todella iloinen että Ora on osa Firesafe Finland Oy:tä.

Lauri Laine
Toimitusjohtaja
Firesafe Finland Oy  

 

Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihimme tästä.

 

Firesafe on Pohjoismainen markkinajohtaja rakenteellisen paloturvallisuuden alalla. Tuotamme tarkastus-, huolto-, asiantuntija- ja suunnittelupalveluita sekä urakointia. Liiketoimintamme käsittää paloteknisten tuotteiden tuotekehitystä, omaa tuotantoa sekä tuonti- ja vientikauppaa. Olemme tehneet merkittäviä hankkeita offshore ja laivanrakennus aloille sekä liikenteen turvallisuustekniikkaan. Yhtiö on alkuperältään norjalainen, toimimme omien yhtiöittemme kautta Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Firesafella on lähes 700 työntekijää, jotka työskentelevät noin 30 toimipisteessä ympäri Pohjolaa.

Arvojemme ohjaamana / ammattimaisuus-osaaminen-innostus / teemme työtä paloturvallisemman yhteiskunnan puolesta.