Palokatkoasentaija pääkaupunkiseudulle

Liiketoimintamme kasvaa, ja sen myötä tarvitsemme lisää hyviä tekijöitä tiimiimme.

Haemme pääkaupunkiseudulle palokatkoasentajia. Työtehtäviin kuuluvat palokatkojen asentaminen ja huolto, asiakaskohteissamme ja rakennusprojekteissa pääkaupunkiseudun alueella. 

Odotamme sinulta ennen kaikkea halua kasvaa kanssamme paloturvallisuuden eturivin toimijaksi. Arvostamme alan kokemusta, ja että ymmärrät paloturvallisuuden tärkeyden. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen. Asiakaslähtöisyys, huolellisuus ja ylpeys oman työn jäljestä ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Työn edellytyksenä on B-ajokortti. 

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, mutta liikut itsenäisesti autolla asiakaskohteissamme. Tarvittaessa sinulla on myös mahdollisuus työmatkoihin muualle Suomeen. 

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen, sekä sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Tärkeää on, että kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin työparin kanssa. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen päivätyön kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Ympärillesi saat ammattitaitoisen ja hyvähenkisen tiimin.

Työtehtävään liittyvät tiedustelut, vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n voit lähettää sähköpostilla: 

Mikko Juutilainen/ työnjohto ja myynti mikko.juutilainen@firesafe.fi p. 040 716 8595
Ora Meckelburg/ vanhempi paloturvallisuusasiantuntija ora.meckelburg@firesafe.fi  puh 041 730 2512 


Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin rakenteellisen palontorjunnan toimija. Tavoitteenamme on varmistaa paloturvallisuus kaikkialla, missä ihmiset tekevät töitä, asuvat ja liikkuvat sekä tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita palontorjuntaratkaisuja.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki paloturvallisuuteen liittyvät palvelut. Palvelutuotannon lisäksi maahantuomme käsisammuttimia, pikapaloposteja, palo- ja häkävaroittimia sekä muita paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita ja varaosia. Tuotevalikoimastamme löytyvät FIRESAFE -palokatkotuotteet, jotka on kehitetty vuosikymmenten aikana urakointimme ja kokemuksemme pohjalta.

Tehtävämme on varmistaa ihmisten ja omaisuuden turvallisuus, yli 40 vuoden kokemuksella. Huolehdimme kaikista palo- ja henkilöturvallisuuspalveluista, tarjoten näkökulmaa ja ratkaisuja silloin kun niitä tarvitaan. Huolehdimme paloturvallisuuspalveluiden-, järjestelmien-, ja ympäristöjen tarkastuksista, asennuksista, kehittämisestä sekä turvallisesta ja sujuvasta palvelusta tarpeiden mukaisesti.
Toimimme läpi Suomen, Hangosta Ivaloon. 25 paloturvallisuuden ammattilaisen voimin huolehdimme, että palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti ja monipuolisesti.