Haemme paloturva-asentajia Uudenmaan alueelle

Firesafe Finlandin toiminta kasvaa ja kehittyy! Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä huolehtimaan asiakkaidemme henkilö- ja paloturvallisuusjärjestelmistä ja laitteista.

Oletko uusi paloturva-asentajamme?

Työtehtäväsi koostuvat muun muassa alkusammutuskaluston ja savunpoistojärjestelmien tarkastus- ja huoltotehtävistä. Tämän lisäksi tehtäväkenttään kuuluvat väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen ja kokemusta kyseisistä tehtävistä. Asiakaslähtöisyys, huolellisuus ja ylpeys oman työn jäljestä ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Työn edellytyksenä on B-ajokortti.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, mutta liikut itsenäisesti autolla asiakaskohteissamme. Tarvittaessa sinulla on myös mahdollisuus työmatkoihin muualle Suomeen.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Tärkeää on, että kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin työparin kanssa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen päivätyön kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Ympärillesi saat ammattitaitoisen ja hyvähenkisen tiimin.

Työtehtävään liittyvät tiedustelut, vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n voit lähettää huoltopäällikkö Janne Rosenströmille sähköpostiin janne.rosenstrom@firesafe.fi , puh 0400 303 649

Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin rakenteellisen palontorjunnan toimija. Tavoitteenamme on varmistaa paloturvallisuus kaikkialla, missä ihmiset tekevät töitä, asuvat ja liikkuvat sekä tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita palontorjuntaratkaisuja.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki paloturvallisuuteen liittyvät palvelut. Palvelutuotannon lisäksi maahantuomme käsisammuttimia, pikapaloposteja, palo- ja häkävaroittimia sekä muita paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita ja varaosia. Tuotevalikoimastamme löytyvät FIRESAFE -palokatkotuotteet, jotka on kehitetty vuosikymmenten aikana urakointimme ja kokemuksemme pohjalta.

Tehtävämme on varmistaa ihmisten ja omaisuuden turvallisuus, yli 40 vuoden kokemuksella. Huolehdimme kaikista palo- ja henkilöturvallisuuspalveluista, tarjoten näkökulmaa ja ratkaisuja silloin kun niitä tarvitaan. Huolehdimme paloturvallisuuspalveluiden-, järjestelmien-, ja ympäristöjen tarkastuksista, asennuksista, kehittämisestä sekä turvallisesta ja sujuvasta palvelusta tarpeiden mukaisesti.
Toimimme läpi Suomen, Hangosta Ivaloon. 25 paloturvallisuuden ammattilaisen voimin huolehdimme, että palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti ja monipuolisesti.