Tulityökorttikoulutus

Tulityöt ovat luvanvaraisia töitä

Tulityöt ovat mainittu pelastuslaissa työnä, jossa tulipalon tai muun onnettomuuden vaara lisääntyy. Tulitöihin osallistuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva tulityökortti osoituksena käydystä tulityökorttikoulutuksesta sekä hyväksytysti suoritetusta tentistä. Tulityöntekijällä tulee myös olla kirjallinen tulityölupa kyseiseen kohteeseen.

Tulityökorttikoulutus on päivän mittainen koulutus turvallisen tulityön tekemisestä. Kurssi antaa valmiudet suunnitella ja toteuttaa tulityöt turvallisesti. Tulityökortti vaaditaan tulitöiden tekijältä sekä tulityöluvan myöntäjältä. Tulityökortti on voimassa 5 vuotta.

Tulityökoulutus sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016, jonka jälkeen suoritettu tulitöiden turvallisuustutkinto oikeuttaa tekemään sekä ”perinteisiä” tulitöitä, että katto- ja vedeneristysalan tulitöitä. Tulityökortti on voimassa viisi vuotta.

”Tulitöitä ovat mm. kipinöintiä aiheuttava kaasu- ja kaarihitsaus, poltto- ja kaarileikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta. Tulitöiksi luetaan myös työt, joissa käytetään kaasupoltinta, muuta avoliekkiä, kuumailmapuhallinta tai muuta näihin verrattavaa voimakasta lämpösäteilyä tuottavaa työvälinettä.” – SPEK

 

Hinta

109,00€ alv 0% / henkilö. Kurssin hintaan sisältyy koulutusmateriaali ja tulityökortti toimitettuna, sekä lounas ja kahvitus. (hinta voimassa v.2022 koulutuksissa, Firesafe Academyn tiloissa)

Yritys- ja tilauskoulutukset

Tulityökorttikoulutuksen hinta omalle ryhmälle on alkaen 850,00 € + alv%
(enintään 15 henkilön ryhmä). Koulutus voidaan järjestää Firesafe Academyn tiloissa tai sopia koulutuksen järjestämisestä asiakkaan toivomissa tiloissa.

Koulutuspaikka / Firesafe Academy

Mestarintie 8, 01730 Vantaa.
(Pysäköinti sisäpihalla, sisäänkäynti huoltomyymälän kautta.)

Koulutuksen kesto

8 tuntia, klo 8.00-16.00

Ilmoittautuminen

tapio.jarvinen@firesafe.fi
p. 041 730 6754

Ilmoita meille seuraavat tiedot:

  • nimi
  • puhelinnumero
  • sähköposti
  • yritys ja y-tunnus
  • laskutustiedot
  • mille kurssille haluat osallistua.

Ilmoittautuminen on aina sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutusajankohtaa. Sen jälkeen veloitamme perumisesta 50% kurssin hinnasta. Mikäli ilmoittautunut henkilö ei saavu paikalle eikä ole perunut ilmoittautumistaan, niin veloitamme kurssin täyden hinnan ilmoittautuneelta. Kaikki peruutukset tulee tehdä kirjallisena ilmoituksena sähköpostiin koulutuksen vetäjälle.

Tulevat koulutukset

ke 23.11.2022Tulityökortti
ke 30.11.2022Hot work card