PAREMPAA PALOTURVALLISUUTTA

Huoltopalvelut

Huoltopalvelut

Toimiva paloturvallisuus on onnistuneen suunnittelun tulos. Ennaltaehkäisevää toimintaa tarvitsemme kaikkialla missä liikumme, asumme ja teemme työtä. Paloturvallisuuden ammattilaisena autamme ennakoivassa suunnittelussa ja toteutuksessa sekä ongelmien ratkaisuissa.

Ota yhteyttä: 09 615 8701 / asiakaspalvelu@firesafe.fi

Palvelut

Palvelusopimukset

Huolehdimme puolestanne paloturvallisuuden suunnitelmat, kartoitukset, säännöllisten huoltokierrosten toteutukset ja viranomaisyhteistyön.

Lue lisää

Käsisammuttimien huoltopalvelut

Käsisammuttimet ovat erittäin merkittävässä osassa alkusammutuksessa ja niille on suoritettava määräaikaiset tarkastus- ja huoltotoimenpiteet.

Lue lisää

Pikapalopostien huoltopalvelut

Toimivalla pikapalopostilla on merkittävä osuus kiinteistön paloturvallisuudessa. Pikapaloposti on suunniteltu palonalkujen sammuttamiseen sekä palon rajaamiseen.

Lue lisää

Huoltomyymäläpalvelut ja sammutinhuolto

Firesafe-huoltomyymälämme sijaitsee Vantaan Piispankylässä osoitteessa Mestarintie 8. Myymälästämme löydät laajan valikoiman laadukkaita paloturvallisuustuotteita sekä sammutintarkastus- ja huoltopalvelut.

Lue lisää

Savunpoistolaitteiston huoltopalvelut

Toimiva savunpoistolaitteisto on merkittävässä osassa jälkivahinkojen pienentämisessä. Laitteisto tarvitsee määräaikaisia tarkastus- ja huoltotoimenpiteitä toiminnan varmistamiseksi.

Lue lisää

Väestönsuojien huoltopalvelut

Väestönsuojat on suunniteltu ja rakennettu kriisiajan suojautumista varten. Väestönsuoja tarvitsee toimiakseen oikeanlaista kunnossapitoa, joka pidentää suojan sekä laitteiston käyttöikää.

Lue lisää

Palokatkot

Rakenteellisen paloturvallisuuden kivijalka ja hyvän poistumisturvallisuuden perusteet ovat toimiva osastointi, sekä suunnitelmallisesti toteutettu poistuminen rakennuksesta.

Lue lisää
asiakaspalvelu@firesafe.fi