PAREMPAA PALOTURVALLISUUTTA

Rakenteellinen paloturvallisuus

Rakenteellinen paloturvallisuus

HAEMME NYT PALOKATKOASENTAJAA TIIMIIMME!
Katso lisätiedot täältä, ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

Rakenteellisen paloturvallisuuden ratkaisut luovat perustan kaikille muille paloturvallisuutta parantaville toimenpiteille.

Rakennuksen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa paloturvallisuudesta huolehtii rakennushankkeeseen ryhtyvä taho ja suunnittelija. Käytössä rakennus kuluu, rakenteita muutetaan, rakenteet ja laitteet rikkoutuvat sekä uusia asennuksia suoritetaan. Rakenteiden paloturvallisuus ei saa käytön myötä merkittävästi huonontua. Rakennuksen omistaja ja käyttäjä vastaavat siitä, että rakennuksessa on turvallista asua, työskennellä ja elää.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä:
09 615 8701

Olemme Suomen Palokatkoyhdistys ry:n jäsenliike.

Palvelut

Palokatkot

Rakenteellisen paloturvallisuuden kivijalka ja hyvän poistumisturvallisuuden perusteet ovat toimiva osastointi, sekä suunnitelmallisesti toteutettu poistuminen rakennuksesta.

Lue lisää

Teräsrakenteiden palosuojaus

Rakennusten kantavat rakenteet tehdään usein teräksestä. Teräsrakenteet tulee suojata siten, että rakennelujuus ja muoto säilyvät myös tulipalotilanteessa.

Lue lisää

Palo-osastointi

Palo-osastoinnin tarkoituksena on rajata mahdollinen tulipalo osastoon vähintään ennalta määrätyksi ajaksi. Palo-osastojen välissä ja poistumisreitillä olevat ovet tulee olla luokiteltuja palo-ovia.

Lue lisää
asiakaspalvelu@firesafe.fi