Firesafe AS on ostanut Kidde Finland Oy:n ja Kidde Sweden Ab:n

firesafe_car_and_clouds

Norjalainen Firesafe AS jatkoi pohjoismaista kasvuaan ostamalla Kidde Sweden Ab:n ja Kidde Finland Oy:n. Kidde Swedenin ja Kidde Finlandin palveluksessa on yhteensä noin 115 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 19M €. Palvelukonseptin laajentumisen myötä yritysosto vahvistaa entisestään Firesafe-konsernin asemaa Pohjoismaiden johtavana palontorjunnan ammattilaisena.

Tunnettu brändi, vahva tarina

Kidde on lähes 100-vuotias ja tunnettu teknisestä osaamisestaan paloturvallisuuteen liittyvissä palveluissa Ruotsissa ja Suomessa. Yhdessä Kidde ja Firesafe pystyvät tarjoamaan ainutlaatuisen yhdistelmän paloturvallisuustuotteita ja -palveluita.

Ensimmäistä kertaa Suomessa

Suomessa Firesafe on aiemmin myynyt tuotteita yhteistyökumppaneidensa kautta. Yrityskaupan myötä yhtiöllä on nyt toimipiste myös Suomessa. Firesafe on johtava passiivisen palontorjunnan toimija myös Ruotsissa. Yrityskaupan jälkeen Kidde jatkaa toimintaansa Kidde-tuotemerkin alla, mutta yhtiöt tullaan fuusioimaan Firesafe-konserniin tulevaisuudessa.
 
Firesafe

Firesafe on Skandinavian suurin passiivisen palontorjunnan yritys ja yksi Norjan johtavista palotorjunta- ja palokonsultointi-yrityksistä. Firesafe perustettiin 1981 ja sillä on noin 500 työntekijää ja noin 65M €:n liikevaihto. Yhtiöllä on toimipisteet Norjan suurimmissa kaupungeissa, Kööpenhaminassa ja Århusissa Tanskassa sekä Tukholmassa ja Lundissa Ruotsissa. Firesafen pääkonttori sijaitsee Oslossa.

”Meille yritysosto on ihanteellinen siksi, että voimme toteuttaa suunnitelmamme pohjoismaisen laajentumisen jatkumisesta. Tavoitteenamme on tarjota pohjoismaisille asiakkaille innovatiivisia sekä tehokkaita palontorjuntaratkaisuja. Tulemme jatkamaan tuotteiden ja palveluiden kehittämistä. Toivotamme nykyiset Kiddeläiset tervetulleiksi Firesafelle”, sanoo Firesafe AS:n toimitusjohtaja Morten Ameln.