Firesafe tukee työntekijöiden vapaa-ajan toimintaa

Auroran Koti ja Koulu-yhditys Ry
Auroran koulun luokkien omat jalkapallot odottavat pumppausta ja jakoa luokkiin.

Vuosittain Firesafe tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden hakea sponsorointiavustusta oman vapaa-ajan harrastuksen tai toiminnan tukemiseksi.

Vuonna 2023 tukea haki ja sai Auroran Koti ja Koulu-yhdistys Ry. Tuen avulla yhdistys pystyi hankkimaan uudet omat jalkapallot jokaiselle koulun luokalle, sekä ylijääneellä rahalla pulkkia ja liukureita yhteiskäyttöön. Jalkapallohankinnan jälkeiseen rahan käyttöön pääsi vaikuttamaan myös koulun oppilasparlamentti. Tällä tavoin vanhempainyhdistys pystyi tukemaan oppilaiden fyysisen kunnon ylläpitämistä ja yhteisen tekemisen iloa.

”On todella hienoa, että työnantaja tukee henkilöstön harrastuneisuutta tällä tavalla. Perheellisenä omat harrastukseni ovat jääneet taka-alalle, koska näen tärkeämpänä nyt toimia aktiivisesti lasteni tukena kasvun polulla. Se onnistuu mitä parhaimmin olemalla mukana vanhempainyhdistyksessä, jossa samalla tutustun lähialueen muihin perheisiin, ja lasten koulun aikuisiin.” -kertoo tukea hakenut Maria Järvinen.

Vanhempainyhdistys järjestää kaikkien Auroran koulun oppilaiden iloksi kaikenlaista mukavaa vuosittain. Yhdistys kuuluu Suomen Vanhempainliittoon.

Firesafe haluaa tukea henkilöstön hyvinvointia ja jaksamista, ja on jo vuosia tarjonnut sponsorointimahdollisuutta henkilöstön vapaa-ajan toiminnalle.