FIRESAFE -palokatkotuotteet

Firesafe palokatkotuotteita

Kaikki FIRESAFE-palokatkotuotteet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja. Tuotteet on kehitetty vuosikymmenten aikana urakointimme ja kokemuksemme pohjalta. Tuotteissa on pyritty tehokkaaseen asennettavuuteen, korkeaan palotekniseen laatuun sekä kestävyyteen.

Kaikkia FIRESAFE-palokatkotuotteita voidaan käyttää yhdessä ja tuoteperheen yhteensopivuus on varmistettu testauksessamme ja virallisissa ETA -hyväksynnöissä. Meillä on vankka kokemus erikoisratkaisuista ja autamme mielellämme löytämään paloturvallisuusratkaisun myös mahdottomalta tuntuvaan ongelmaan.

PALOKATKOTUOTTEEMME:

FIRESAFE GPG Mortar palokatkomassa
GPG on kipsistä, perliitistä ja lasikuidusta koostuva jauhe, joka veteen sekoitettuna muodostaa laastin. GPG -massaa voidaan käyttää jäykkänä muokattavana tai juoksevana sekoitteena. Lisätietoa tuotesivulta.

FIRESAFE Fire Collar palomansetti
FIRESAFE Fire Collar on palomansetti, joka laajenee voimakkaasti sulkien esimerkiksi palavan/sulavan putken jättämän reiän osastoivassa rakenteessa. Mansetti koostuu metallikehikosta, jonka sisäpuolelle on asennettu lämpölaajenevaa grafiitti-materiaalia. Lisätietoa tuotesivulta.

FIRESAFE Fire Wrap palokatkonauha
FIRESAFE Fire Wrap on nauha, joka on valmistettu korkealaatuisesta lämpölaajenevasta grafit-materiaalista. Materiaali aktivoituu noin 180 °C lämpötilassa ja laajenee jopa 18 kertaiseksi täyttäen tehokkaasti sulavan tai palavan läpiviennin jättämän aukon. Lisätietoa tuotesivulta.

FIRESAFE FT Board paloeristelevy
FIRESAFE FT Board on osa palokatkojärjestelmää, joka koostuu valmiista levyistä ja järjestelmään kuuluvista lisätuotteista. Järjestelmä mahdollistaa nopean sekä yksinkertaisen asennuksen lattia-, katto- ja seinärakenteissa. Lisätietoa tuotesivulta.

FIRESAFE FT Seal Pad paloeristyslevy
FIRESAFE FT Seal Pad on pieni voimanpesä kojerasioihin, joka estää savun- ja palonleviämisen sähkörasioiden kautta palo-osastoivissa seinissä ja katossa. Lisätietoa tuotesivulta.

FIRESAFE EX palokatkomassa
Firesafe palokatkomassa EX on palonkestävä ja lämpölaajeneva yksikomponenttinen grafiittimassa. Massa reagoi lämpöön ja laajenee jo 150 °C lämpötilassa. Massa täyttää palavan läpiviennin ja avoimet aukot muutaman minuutin aikana. Lisätietoa tuotesivulta.

FIRESAFE FT Acrylic paloakryyli
FIRESAFE FT Acrylic on lämpölaajeneva yksikomponenttinen akryylipohjainen sauma/tiivistysmassa. Paloakryyliä käytetään johtojen, johtonippujen, putkien ja ilmastointikanavien läpivientien tiivistämiseen, niin muuratuissa ja valetuissa rakenteissa kuin kevytrakenteissa. Lisätietoa tuotesivulta.

FIRESAFE FT Graphite palokatkomassa
FIRESAFE FT Graphite on lämpölaajeneva yksikomponenttinen palokatkomassa. FIRESAFE FT Graphite palokatkomassaa käytetään yksittäisiin kaapeleihin ja kaapelinippuihin sekä sähköputkiin yksittäin ja nippuina. Lisätietoa tuotesivulta.

FIRESAFE Kaapelihylsy 
Firesafe Kaapelihylsy / läpivientivaraus on palokatkoon asennettava varaus tulevaisuuden läpivienti tarpeisiin. Pyöreiden hylsyjen läpimitat ovat 32, 50 ja 70 mm, putkien sisälle on asennettu lämpölaajeneva laminaatti. Lisätietoa tuotesivulta.