Paloturvallisuus yhdeltä toimijalta

Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin rakenteellisen palontorjunnan toimija. Tavoitteenamme on varmistaa paloturvallisuus kaikkialla, missä ihmiset tekevät töitä, asuvat ja liikkuvat sekä tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita palontorjuntaratkaisuja.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki paloturvallisuuteen liittyvät palvelut. Palvelutuotannon lisäksi maahantuomme käsisammuttimia, pikapaloposteja, palo- ja häkävaroittimia sekä muita paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita ja varaosia. Tuotevalikoimastamme löytyvät FIRESAFE -palokatkotuotteet, jotka on kehitetty vuosikymmenten aikana urakointimme ja kokemuksemme pohjalta.

Tehtävämme on varmistaa ihmisten ja omaisuuden turvallisuus, yli 40 vuoden kokemuksella. Huolehdimme kaikista palo- ja henkilöturvallisuuspalveluista, tarjoten näkökulmaa ja ratkaisuja silloin kun niitä tarvitaan. Huolehdimme paloturvallisuuspalveluiden-, järjestelmien-, ja ympäristöjen tarkastuksista, asennuksista, kehittämisestä sekä turvallisesta ja sujuvasta palvelusta tarpeiden mukaisesti.
Toimimme läpi Suomen, Hangosta Ivaloon. 25 paloturvallisuuden ammattilaisen voimin huolehdimme, että palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti ja monipuolisesti.

firesafe_auto