Tampereen Kansi ja Areena, Firesafe Finland Oy mukana yhteistyössä

Tampereen kansi ja areena

SRV luo Tampereen ydinkeskustaan rautatien päälle kokonaan uuden kaupunginosan, jonne nousevat elämysareena, hotelli ja kaupungin korkeimmat asuintalot.

Firesafe Finland Oy toteuttaa Kansi ja Areena hankkeessa kaikki palotekniset tiivistystyöt suunnitteluineen. Urakkalaajuuteen sisältyvät Areenaan, hotelliin ja harjoitusjäähalliin liittyvät palotekniset suunnittelu- ja asennustyöt. Lisäksi Firesafe Finland Oy toteuttaa Areenan yhteyteen rakennettavan korkean asuinkerrostalon As Oy Tampereen Kannen Opaali kaikki palo- ja äänitekniset tiivistystyöt.

Tampereen uudessa areenassa järjestetään vuonna 2022 jääkiekon MM-kisat. Suomen ensimmäisen, Tampereelle vuonna 1966 valmistuneen jäähallin korvaavan uuden hallin on määrä valmistua syksyksi 2021 ennen kotimaisen jääkiekkokauden alkua.

Kannen päälle valmistuvan monitoimihallin kapasiteetti tulee olemaan urheilutapahtumissa 13 000 katsojaa ja muissa tapahtumissa jopa yli 15 000 katsojaa.

Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin rakenteellisen paloturvallisuuden toimija. Tuotamme mm. tarkastus-, huolto-, asiantuntija- ja suunnittelupalveluita sekä urakointia. Liiketoimintamme käsittää myös paloteknisten tuotteiden tuotekehitystä, omaa tuotantoa sekä tuonti- ja vientikauppaa.

Firesafe:n lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus rakenteellisen paloturvallisuuden ongelmien ratkaisuista kustannustehokkaasti alan innovatiivisimmilla tuotteilla ja huippuosaamisella jalostuu taas yhdessä merkittävässä hankkeessa loppukäyttäjän hyödyksi.

Firesafe on saanut vahvasti jalansijaa paloturvallisuuden osaajana, myös Pirkanmaalla. Toimintaympäristö on hyvin tuttua parin vuosikymmenen ajalta ja on hienoa, että voimme taas tarjota aidosti paikallista palvelua, kertoo Firesafe Finland Oy:n Ora Meckelburg.

Lisätietoja Tampereen Kansi hankkeesta

https://www.kansiareena.fi/

https://www.srv.fi/kaupunkien-kehittaja/tampereen-kansi/

Lisätietoja Tampereen Kannen Opaali

https://www.srv.fi/asuminen/tampereen-kannen-opaali/?gclid=EAIaIQobChMIzYiPp4TG7wIVh9CyCh0Z8QwHEAAYASAAEgJw-vD_BwE