Firesafe jatkaa kasvuaan Suomessa – Firesafe Finland Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Palokatkoässät Oy:n toiminnot

Kuvassa vasemmalla Ora Meckelburg (Firesafe Oy:n rakenteellisen liiketoiminta-alueen vetäjä), keskellä Mikko Juutilainen (Palokatkoässät Oy:n toimitusjohtaja), oikealla Lauri Laine( Firesafe Oy:n toimitusjohtaja)

Firesafe Finland Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Palokatkoässät Oy:n toiminnot. Kaupan myötä Firesafe Finland vahvistaa nykyistä asemaansa rakenteellisen paloturvallisuuden puolella. Palokatkoässät Oy:n toiminnot ja koko henkilöstö siirtyivät osaksi Firesafe Finlandia alkaen 3.1.2022.

«Firesafella on ollut vahva kasvuvaihe edellisten kahden vuoden aikana sekä huollon että rakenteellisen liiketoiminnan alueilla. Rakenteellisen paloturvallisuuden puolella olemme ”Palokatkoguru” Ora Meckelburgin johdolla urakoineet merkittäviä hankkeita mm. Tampereen Nokia Areenalla sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalla, vuoden työmaaksi valitun, laajennushankkeen parissa. Jälkimmäisen projektin parissa meillä oli ilo tehdä yhteistyötä Palokatkoässien kanssa. Projektin kautta yhteistyö syveni ja molemmat osapuolet kokivat, että nyt on oikea hetki yhdistää voimat kohti uusia yhteisiä tavoitteita.

Kaupan myötä Firesafelle siirtyy erittäin kokenut ja ammattitaitoinen joukkue, joka antaa myös Firesafelle mahdollisuuden edetä kasvussa kohti seuraavaa vaihetta. Firesafen sisäinen yhteistyö rakenteellisen paloturvallisuuden ja huollon liiketoiminta-alueiden kesken tulee myös tiivistymään, sillä Palokatkoässillä on kokemusta ja asiakaskuntaa myös kiinteistöpuolella», toteaa toimitusjohtaja Lauri Laine Firesafe Finland Oy:stä.

«Olemme tehneet mittavia investointeja liiketoimintaan viime vuosien aikana, ja taustalla meillä on vahva pohjoismainen yhteistyö perheomistajataustaisen Firesafe-konsernin kanssa. Konsernin omistajaa, johtoa ja henkilökuntaa yhdistää halu kehittää toimintaa yhdessä ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa pitkäjänteisesti, sekä ennen kaikkea halu tarjota asiakkaille parempaa paloturvallisuutta. Palokatkoässien siirtyminen osaksi Firesafea tukee tätä kehitystä hienosti. Olen todella iloinen, että Mikko Juutilainen joukkueineen on osa Firesafen kasvutarinaa», toteaa Lauri Laine lopuksi.

Palokatkoässät Oy:llä on vahva tausta rakenteellisen paloturvallisuuden parissa, ja yhtiö on kehittänyt ja laajentanut liiketoimintaansa viime vuosien aikana. Onnistuneet projektit asiakkaiden kanssa ovat osaltaan mahdollistaneet liiketoiminnan kasvun ja kehittymisen.

«Olen erittäin innoissani siitä, että olemme nyt osa Firesafe Finland Oy:tä. Firesafe on minulle tuttu toimija entuudestaan, ja päätös syventää yhteistyötä yhdistymisen myötä oli loppujen lopuksi helppo tehdä. Firesafella on pitkät perinteet paloturvallisuuden parissa ja odotan innolla, että pääsemme yhdessä kehittämään ja viemään Firesafen kasvutarinaa eteenpäin. Firesafe-konsernin oma tuotekehitys, tuotteiden maahantuonti Suomessa, sekä vahva asennusorganisaatio varmistavat sen, että pystymme tarjoamaan paikallisesti asiakkaille parasta mahdollista palvelua kilpailukykyisillä hinnoilla. Jatkossa pääsen keskittymään entistä enemmän aktiiviseen asiakas- ja myyntityöhön», toteaa Palokatkoässät Oy:n toimitusjohtaja Mikko Juutilainen.

Lisätiedot:
Lauri Laine, toimitusjohtaja, Firesafe Finland Oy, 040 634 9905
Mikko Juutilainen, toimitusjohtaja, Palokatkoässät Oy, 040 716 8595

Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin rakenteellisen palontorjunnan toimija. Tavoitteenamme on varmistaa paloturvallisuus kaikkialla, missä ihmiset tekevät töitä, asuvat ja liikkuvat sekä tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita palontorjuntaratkaisuja.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki paloturvallisuuteen liittyvät palvelut. Palvelutuotannon lisäksi maahantuomme käsisammuttimia, pikapaloposteja, palo- ja häkävaroittimia sekä muita paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita ja varaosia. Tuotevalikoimastamme löytyvät FIRESAFE-palokatkotuotteet, jotka on kehitetty vuosikymmenten aikana urakointimme ja kokemuksemme pohjalta.

Tehtävämme on varmistaa ihmisten ja omaisuuden turvallisuus, yli 40 vuoden kokemuksella. Huolehdimme kaikista palo- ja henkilöturvallisuuspalveluista, tarjoten näkökulmaa ja ratkaisuja silloin kun niitä tarvitaan. Huolehdimme paloturvallisuuspalveluiden-, järjestelmien-, ja ympäristöjen tarkastuksista, asennuksista, kehittämisestä sekä turvallisesta ja sujuvasta palvelusta tarpeiden mukaisesti.

Toimimme läpi Suomen, Hangosta Ivaloon. Yli 30 paloturvallisuuden ammattilaisen voimin huolehdimme, että palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti ja monipuolisesti.