Haemme paloturva-asentajia

Haemme pääkaupunkiseudulle paloturva-asentajia

Työsi sisältää erilaisia paloturvallisuuteen liittyviä asennus- ja huoltotöitä omaan osaamiseesi ja mielenkiintoosi kohdistuen. Meillä tehdään töitä rakennustyömailla rakenteellisessa paloturvallisuudessa, sekä kiinteistökohteissa erilaisissa alkusammutuskaluston asennus- ja huoltotehtävissä. Työtehtäviin voi siis kuulua palokatkojen asentaminen ja huolto, käsisammuttimien, pikapalopostien ja savunpoistoluukkujen tarkastaminen asiakaskohteissamme ja rakennusprojekteissa pääkaupunkiseudun alueella. Palvelukategoriamme on laaja, löydät siitä lisätietoa kotisivultamme firesafe.fi.

Odotamme sinulta ennen kaikkea halua kasvaa kanssamme paloturvallisuuden eturivin toimijaksi. Arvostamme alan kokemusta, ja että ymmärrät paloturvallisuuden tärkeyden. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen. Asiakaslähtöisyys, huolellisuus ja ylpeys oman työn jäljestä ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.
Työn edellytyksenä on B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen, sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tärkeää on, että kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin työparin kanssa. 

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, mutta liikut itsenäisesti autolla asiakaskohteissamme. Tarvittaessa sinulla on myös mahdollisuus työmatkoihin muualle Suomeen. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vakituisen päivätyön kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Ympärillesi saat ammattitaitoisen ja hyvähenkisen tiimin.
Saat käyttöösi Edenred-lounasedun, ja kattavat työterveyspalvelut. Henkilöstömme on vakuutettu tapaturmien varalle myös vapaa-ajalla.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi sekä työtehtävään liittyvät tiedustelut sähköpostilla: ora.meckelburg@firesafe.fi

Työpaikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, laita siis hakemus jo tänään!

Löydät täältä esimerkkejä kohteista joissa olemme työskennelleet.

Firesafe Finland Oy on osa Firesafe-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin rakenteellisen palontorjunnan toimija. Tavoitteenamme on varmistaa paloturvallisuus kaikkialla, missä ihmiset tekevät töitä, asuvat ja liikkuvat sekä tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ja tehokkaita palontorjuntaratkaisuja.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki paloturvallisuuteen liittyvät palvelut. Palvelutuotannon lisäksi maahantuomme käsisammuttimia, pikapaloposteja, palo- ja häkävaroittimia sekä muita paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita ja varaosia. Tuotevalikoimastamme löytyvät FIRESAFE -palokatkotuotteet, jotka on kehitetty vuosikymmenten aikana urakointimme ja kokemuksemme pohjalta.

Tehtävämme on varmistaa ihmisten ja omaisuuden turvallisuus, yli 40 vuoden kokemuksella. Huolehdimme kaikista palo- ja henkilöturvallisuuspalveluista, tarjoten näkökulmaa ja ratkaisuja silloin kun niitä tarvitaan. Huolehdimme paloturvallisuuspalveluiden-, järjestelmien-, ja ympäristöjen tarkastuksista, asennuksista, kehittämisestä sekä turvallisesta ja sujuvasta palvelusta tarpeiden mukaisesti.
Toimimme läpi Suomen, Hangosta Ivaloon. 25 paloturvallisuuden ammattilaisen voimin huolehdimme, että palvelemme asiakkaitamme kustannustehokkaasti ja monipuolisesti.