Uutta myyntivoimaa ja vahvaa yhteistyötä

Firesafe on saanut vahvistusta myyntitiimiin, kun paloturvallisuusalan pitkän kokemuksen omaava Teemu Vanhanen (kuvassa vasemmalla) aloitti meillä myyntipäällikkönä marraskuussa 2023. Teemun vastuualueeseen kuuluvat mm. lakisääteiset huollot, sähköisten paloturvajärjestelmien saneeraukset, kiinteistöpalveluidemme myynti ja kokonaisvaltainen kehittäminen sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Tavoitteena on laajentaa koko yhtiön palvelutarjontaa Suomessa. 

Teemun tavoitat puhelinnumerosta 040 722 1264 ja sähköpostilla teemu.vanhanen@firesafe.fi.

Syksyn aikana Jiri-Waltteri Valleniuksen (kuvassa oikealla) toimenkuvan päivittämisen myötä Jirin tehtäväkenttänä on rakenteellisen paloturvallisuuden myyntipäällikön työt, ja hän toimii yhtiön työsuojelupäällikkönä.

Jirin tavoitat puhelinnumerosta 040 671 8201 ja sähköpostilla jiri.vallenius@firesafe.fi.

Vahvalla osaamisella asiantuntevaa kokonaispalvelua

Kesän ja syksyn aikana myyntipäällikkömme Jiri Vallenius ja työpäällikkö Mikko Juutilainen (kuvassa keskellä) opiskelivat ja suorittivat SPEK:n käsisammutinliikkeen vastuuhenkilön koulutuksen. Firesafen kivijalkatoimintana on aina ollut luvanvarainen* alkusammutuskaluston huolto- ja asennuspalvelut, ja sen vuoksi on luonnollista, että meillä toimii useita koulutettuja vastuuhenkilöitä. Sen avulla varmistamme asiakkaillemme ammattitaitoisen palvelun, jolla voi olla jopa ihmishenkiä ja omaisuutta pelastava vaikutus.

Vaikka jokainen toimintomme vaatii omaa eritysiasiantuntijuuttaan, niin ristiin kouluttamalla vahvistamme tiimiemme yhteistyötä ja näin voimme tarjota entistä parempaa kokonaispalvelua asiakkaillemme.

*Turvallisuus- ja kemikaalivirasto eli tutummin TUKES vastaa käsisammutinliikkeiden valvonnasta. Suomessa käsisammutinliiketoiminta on siis kontrolloitua ja sitä ohjataan Sisäministeriön asetuksella, sekä lailla pelastustoimen laitteista.