Tuoteuutuus – Firesafe tulityökärry

Suomessa valmistettu.

Firesafe tulityökärry on kapea pieniin tiloihin suunniteltu liikuteltava sammutinteline. Kärryssä on tila kahdelle 6 kg tai 12 kg sammuttimelle. Tulityökärry sisältää sammutuspeitteen ja turvakäsineet. Sammuttimet myydään erikseen valinnan mukaan.

Firesafe tulityökärry on suunniteltu mahdollisimman kapeaksi, jotta sitä on helppo kuljettaa ja säilyttää pienissäkin tiloissa. Kärry kulkee kevyesti 200 mm neulalaakeroiduilla umpikumipyörillä ja siinä on sähkösinkitty runko, joka kestää kulutusta ja kolhuja paremmin kuin maalattu pinta. Sammuttimet kiinnitetään kärryyn hihnoilla, jolloin sammuttimen etiketit eivät hankaudu. Käytännöllisessä metallikotelossa sammutuspeite ja turvakäsineet säilyvät puhtaina. Lisäksi kärryn varusteista on selkeä tarkastuslista metallikotelon päällä.

Lue lisää tuotesivulta:
Tulityökärry Firesafe
Sammutuspeite Firesafe
Turvakäsine Kevlar
Sammuttimet Firesafe

Tulityöt

Tulityöt ovat palovaarallisia töitä ja näin ollen vaativat tulityökortin sekä tulityöluvan. Tulityöpaikalla tulee olla tulityöluvassa määritelty alkusammutuskalusto ja suojausmateriaali. Vakuutusyhtiöiden vaatimusten mukaan tulityöpaikalla tulee olla vähintään kaksi suojeluohjeen mukaista käsisammutinta.

Tulityö on palovaaraa aiheuttavaa työtä, jossa
/ syntyy kipinöitä
/ käytetään liekkiä
tai
/ käytetään muuta lämpöä, josta on palovaaraa

Lue lisää myös:
Sammuttimien huoltopalveluista ja sammuttimien tarkastusväleistä