Pikapalopostien huoltopalvelut

Pikapalopostin tarkastus ja huolto

Toimivalla pikapalopostilla on merkittävä osuus kiinteistön paloturvallisuudessa. Pikapaloposti on suunniteltu palonalkujen sammuttamiseen sekä palon rajaamiseen. Muun alkusammutuskaluston lisäksi kiinteistöihin on sijoiteltu pikapaloposteja kiinteistön käyttötarkoituksen mukaisesti.

Pelastuslaki antaa vaatimukset pikapalopostien kunnossapitoon ja eurooppalainen standardi määrittelee tehtävät toimenpiteet sekä niiden määräajat. Pikapalopostit tulee tarkastaa vuoden välein sekä letkuille tulee tehdä painekoe viiden vuoden välein.

Firesafe toteuttaa pikapalopostien tarkastukset ja huollot asiantuntevasti lainsäädännön ja valmistajien edellyttämällä tavalla. Pikapalopostit tarkastetaan kulloinkin voimassa olevan huoltostandardin mukaisesti (SFS EN 671-3). Tarkastuksessa ja huollossa noudatetaan laitevalmistajan kirjallisia tarkastus- ja huolto-ohjeita. Tarkastuksessa ja huollossa huomioidaan myös vakuutusyhtiöiden vaatimukset ja suojeluohjeet, jotka koskevat palovesiputkiston osalta myös pikapaloposteja.

Firesafe-palvelusopimuksella huolehdimme puolestanne kiinteistön tai toimitilan paloturvallisuuden suunnitelmat, kartoitukset, säännöllisten huoltokierrosten toteutukset ja viranomaisyhteistyön. Teemme työmme ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla näkemyksellä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:
asiakaspalvelu@firesafe.fi / 09 615 8701