Huolto- ja asennuspalvelut

Huolehdimme puolestanne paloturvallisuuden suunnitelmat, kartoitukset, säännöllisten huoltokierrosten toteutukset ja viranomaisyhteistyön. Teemme työmme ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla näkemyksellä.

Sammuttimien tarkastus / huolto
Sammuttimet tarkastetaan vuoden tai kahden välein kulloinkin voimassa olevan sisäministeriön asetuksen mukaisesti ja tarvittaessa laite huolletaan.

Pikapalopostien tarkastus / huolto
Pikapalopostit tarkastetaan kulloinkin voimassa olevan huoltostandardin mukaisesti ja tarkastuksessa sekä huollossa noudatetaan laitevalmistajan kirjallisia tarkastus- / huolto-ohjeita. Pikapalopostien tarkastukset tehdään vuosittain ja letkuille tehdään painekoe viiden vuoden välein.

Turvallisuusmerkinnät
Tarkastuskierroksen yhteydessä tarkastetaan paloturvallisuusmerkintöjen riittävyys ja lisätään puuttuvat merkinnät.

Väestönsuojat
Väestönsuojaan tehdään tiiviys- / painekoe maksimissaan kymmenen vuoden välein. Suojan välineistö tarkastetaan painekokeen yhteydessä ja puuttuva tai vanhentunut välineistö uusitaan sopimuksen mukaisesti.

Palokatkot tarkastus / kunnostus
Palo-osastojen välisiin rakenteisiin tehdään palokatkokartoitus, jossa selvitetään osastointien nykytila ja kunnostustarve. Palokatkojen kunnostuksesta annetaan erillinen tarjous.

Palo-ovet
Palo-osastojen välisten ovien toiminta sekä tiiveys tarkastetaan ja mahdollisista korjaustarpeista annetaan erillinen tarjous.

Savunpoistolaitteisto
Savunpoistoluukut ja –puhaltimet testataan määräysten mukaisesti.
Luukuista laukaistaan 20% / vuosi, muut luukut tarkastetaan. Savunpoistopuhaltimien ja korvausilmaluukkujen toiminta testataan vuosittain.

 

OTA YHTEYTTÄ

Huoltopäällikkö
Janne Rosenström / p. 040 030 3649 / janne.rosenstrom@firesafe.fi

Asiakaspalvelu
p. 09 615 8701 / asiakaspalvelu@firesafe.fi